Кадър БТВМика Зайкова изрази мнение за протестите на строителите. Нашата подкрепа

...
Кадър БТВМика Зайкова изрази мнение за протестите на строителите. Нашата подкрепа
Коментари Харесай

Мика Зайкова за протестите на строителните фирми: Борисов и хората му са заложили тази бомба

Кадър БТВ

Мика Зайкова изрази мнение за митингите на строителите. 

" Нашата поддръжка е за Румен Радев, тя е кардинална поради това, което направи за 4 години и поддържа митинга. Пълен парадокс е това, което е споделил Панов във връзка с президента и е невероятно той и Движение за права и свободи да имат скрити общи връзки ". Това съобщи в " Твоят ден " Мика Зайкова от " ИТН ".

По тематиката с митинга на строителите тя разяснява, че би трябвало да попитат своите работодатели къде са парите, тъй като министър Комитова не може да ги извади от джоба си, само че счита, че ще се откри буфер, тъй че да не останат хората без пари.

" Мисля, че това е заложена бомба от Борисов и неговите хора ", акцентира Зайкова.

Тя разяснява и тематиката за електрическата енергия. " България има 10 000 вата конфигурирана мощ да създаде електричество, а употребяваме 3 до 5000, има ток колкото си искаш, значимото е да не се прави нечиста сделка с износа ", разкри някогашния народен представител от Има Такъв Народ.

От своя страна Ивайло Вълчев съобщи, че Лозан Панов бързо ще откри, че да си образован човек в политиката май не е задоволително.

" Продължавам да се надявам, че в президентската конкуренция ще се резервира положителният звук и ще надвиват единствено политически причини ", сподели още той.

Според него кандидатурите на Герджиков и Панов са еднообразно загадъчни.

" Те имат задачата да убедят личните си хора, че стават за тази работа ", счита Вълчев.

По думите му с лишаването или придобиването на привилегии във връзка с имунизирани и неимунизирани се прави разделяне. А в изборите Има Такъв Народ влиза с настройката, че има работа, която би трябвало да бъде довършена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР